ensv

Finansiering för små och medelstora företag

8 december, 2015

Seminarier 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stat, region och EU erbjuder en lång rad finansieringsmöjligheter för forskning och utveckling i små och medelstora företag. Vi erbjuder nu ett seminarium upplagt i form av en minimässa där du får både en bred överblick och möjlighet till fördjupad kunskap.

Här får du också tillfälle att träffa och diskutera med företrädare för de olika finansiärerna för att avgöra vilka erbjudanden som passar bäst för ditt företags behov. Du kommer bland mycket annat att få information om såväl EU:s satsning på småföretag som den nya utlysningen från Mistra Innovation.

Sakkunniga från Vinnova, Västra Götalandsregionen, Almi Väst, Energimyndigheten, Mistra Innovation, mfl kommer att medverka. Missa inte denna möjlighet att få skräddarsydd information om de olika finanseringsmöjligheter som står till buds!

Du får information om innovationstöd, lån och andra offentliga bidrag, som kan sökas av små och medelstora företag både för att delfinansiera produkt- och affärsutveckling.

Tid: 20 januari 2016 kl 09.00-12.00, därefter mingel kring lunchsmörgås – Från kl 8.30 finns kaffe utanför konferensrummet.

Plats: Johanneberg Science Park, Sven Hultins Plats 1-2. Lokal meddelas senare (utifrån antal).

Program:
08.30 – Kaffe finns framdukat
09.00 – Inledning, sedan 10 minuters presentation från de deltagande finansiärerna:
Karin Aase, Vinnova
Gabriel Skarbäck, Västra Götalandsregionen
Helene Öhrvall, Almi Väst
Ada Nilsson och Joachim Jämttjärn, Energimyndigheten
Tillväxtverket (via VGR eller Almi) om Affärsutvecklingschecken
Mistra Innovation (ev via annan föredragande)
10.30 – Minimässa, mingel och enskilda konsultationer vid montrarna
11.30 – Lunchsmörgås och fortsatt mingel vid montrarna
13.00 – Avslutning

Seminariet vänder sig till små och medelstora företag i alla branscher och är kostnadsfritt.

Välkommen till en förmiddag med handfasta tips och råd om hur du kan söka offentliga medel för att utveckla ditt företag.

Anmäl dig här

Notera också våra kommande seminarier!

Praktisk information:

Det finns parkering runt hörnet från Sven Hultins Gata 9C.
Så tar du dig hit.
Karta till Sven Hultins gata 9C

Arrangörer:

Chalmers Industriteknik  och Johanneberg Science Park i samarbete med Industriell Dynamik och Enterprise Europe Network. Vi har i uppdrag från Västra Götalandsregionen att bidra till små och medelstora företags hållbara tillväxt.

Industriell Dynamik   Chalmers Industriteknik  Enterprise Europe NetworkJohanneberg Science Park  Västra Götalandsregionen